Deja un nume bine cunoscut în muzica internațională, artistul latino american a susținut recent un concert și la București. La PropertyLab ne place și muzica dar ne ocupăm cu proprietăți așa că ne-am interesat cum arată una din locuințele sale. Vezi cum arată locuința celebrului artist Maluma. 

 

Într-un videoclip filmat pentru Architectural Digest, Maluma oferă un tur al proprietății sale din Medellin, Columbia. 

Locuința impresionantă este deținută de artist de mai mulți ani și este foarte încântat de ea. Acesta a declarat că mereu și-a dorit o proprietate în care să simtă o conexiuni și cu natura, lucru de care Medellin beneficiază din plin. 

Zona principală prezintă un tavan înalt cu pereți de sticlă. Totul este într-un design în stil Scandinav, culorile predominante fiind maro și alb. 

Zona este practic un open space imens unde Maluma și-a pus la vedere și colecția de obiecte de artă. 

 

De asemenea, proprietatea mai conține un nivel inferior accesibil cu liftul. Aici, Maluma și-a amenajat o sală de jocuri cu mese de tenis de masă și blackjack, o sală de cinema și chiar o sală de fitness. 

 

Locuința beneficiază, evident, și de o curte impresionantă cu o piscină și zonă de grătar dotată și utilată.

 

Proprietatea este una din preferatele artistului și a fost foarte apreciată pe perioada izolarii datorate de pandemia Covid19. 

Puteți urmări videoclipul celor de la Architectural Digest în care Maluma prezintă turul locuinței sale din Medellin, AICI!