În data de 22 martie, Hotel Continental Forum din Arad va găzdui evenimentul anual HUBimobiliare, dedicat profesioniștilor din domeniul imobiliar din România. Printre invitații speciali se numără și Andrei Laluciu, fondatorul companiei noastre, care va vorbi despre cum să facem față unei piețe cu dobânzi în creștere și construcții încetinite.

Evenimentul imobiliare.ro este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru industria imobiliară din România, iar acesta reprezintă o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din acest domeniu să își împărtășească cunoștințele și experiențele.

Alături de Andrei Laluciu, la eveniment vor mai participa și alți invitați speciali, cum ar fi experți în domeniul imobiliar, dezvoltatori, investitori și bancheri, toți aceștia fiind gata să împărtășească cunoștințele și experiențele lor cu toți participanții.

Este o onoare pentru compania noastră să fie invitată la acest eveniment important și să aibă ocazia să ofere o contribuție valoroasă la discuțiile și dezbaterile care vor avea loc. Suntem încrezători că participarea noastră va fi de ajutor pentru toți cei prezenți și ne așteptăm la o zi plină de discuții interesante și soluții practice pentru problemele cu care se confruntă industria imobiliară din România.

De asemenea, este important de menționat că oricine poate participa la evenimentul imobiliare.ro, nu doar profesioniștii din domeniul imobiliar. Pentru cei interesați, există posibilitatea de a se înregistra pe pagina oficială a evenimentului și de a afla mai multe detalii despre programul zilei, invitați și subiectele care vor fi abordate.

Acest eveniment este unul dintre cele mai importante din industria imobiliară din România și este un loc de întâlnire ideal pentru toți cei interesați de această industrie. Cu prezentări și discuții despre cele mai noi tendințe și strategii din domeniu, evenimentul oferă o oportunitate excelentă pentru dezvoltarea și îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților în acest domeniu.

În concluzie, invităm toți cei interesați să se înregistreze și să participe la evenimentul imobiliare.ro, care va avea loc în data de 22 martie, la Hotel Continental Forum din Arad.

Pentru înscrieri și detalii vă rugăm accesați această pagina Hub Regional 2023