Se lucrează de zor la proiectul Hotel Parc! După ce v-am anunțat de achiziția complexului care cuprinde clădirile hotelului Parc și Parc mic, venim cu vești proaspete. Lucrările sunt în plin efect.

 

CEO PropertyLab, Andrei Laluciu, a făcut o vizită recent la locul complexului și a rămas plăcut surprins de ritmul lucrărilor.

 

S-a început eliberarea materialelor vechi

 

Primul pas necesar a fost eliberarea interioarelor de tot ce a însemnat mobilier și amenajări. A fost un proces care consumă suficient timp, clădirile fiind impozante. 

 

Interioarele sunt în plin proces de reamenajare

 

După ce s-a eliberat de toate materialele inutile rămase în interiorul clădirilor, s-a trecut la faza următoare: remodelarea interioarelor. Se compartimentează pentru a duce la viață planul final al clădirii. 

 

Vă vom prezenta update în fiecare lună

 

Prin această nouă categorie de articole vă vom prezenta un update lunar cu stadiul lucrărilor. Vă vom prezenta imagini, videoclipuri și informații despre ce s-a modificat și cum s-a progresat. 

 

Poți discuta deja cu un agent despre viitoarele spații de birouri

 

Dacă ești curios despre ce va însemna viitoarea clădire de birouri și vrei informații chiar și despre cum poți închiria un spațiu contactează un agent acum la numărul de telefon +4 0374 484 484 sau la e-mail: suport@propertylab.ro.

 

Așa cum puteți vedea și în videoclipul de mai jos, se lucrează de zor la proiectul Hotel Parc. Rămâneți aproape pentru a vedea cum evoluează totul. 

Urmărește videoclipul AICI