Cum era de așteptat atunci când discutăm despre un proiect serios, lucrările sunt în plină desfășurare la proiectul Hotel Parc. 

Față de ultima prezentare s-a înaintat mai mult la lucruri…invizibile pentru trecători, dacă putem să spunem așa. 

 

S-a continuat eliberarea materialelor vechi din clădire

 

Pentru că discutăm de o clădire de dimensiuni mari, s-a continuat procesul de eliberare a materialelor din clădire. 

 

Două etaje au fost eliberate și pregătite pentru recompartimentare

Așa cum se prezintă și în viitorul proiect, două dintre etaje deja au fost eliberare de materialele vechi dar mai ales au fost pregătite pentru compartimentare. Asta înseamnă eliberarea pereților despărțitori și menținerea doar a celor de structură, designul compartimentării urmând a fi realizat după închirierea etajelor. 

 

Structuri de rezistență îmbunătățite pentru hotel Parc mic

 

Poate unul dintre cele mai importante aspecte la care s-a lucrat este structura de rezistență a clădirii care va găzdui noul hotel. 

Așadar lucrările sunt în plină desfășurare la proiectul Hotel Parc. Continuați să urmăriți articolele noastre pentru a fi la curent cu fiecare etapă de desfășurare. 

 

Poți discuta deja cu un agent despre viitoarele spații de birouri

 

Dacă ești curios despre ce va însemna viitoarea clădire de birouri și vrei informații chiar și despre cum poți închiria un spațiu contactează un agent acum la numărul de telefon +4 0374 484 484 sau la e-mail: suport@propertylab.ro.

 

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru o mai bună imagine a lucrărilor deja în desfășurare la proiectul hotel Parc Arad. 

Hotel Parc – Aprilie 2022