Lucrările evoluează la Dragalina 25/27 conform planului și în timpii preconizați

Toamna nu începe orișicum, ci în note oficiale: Hotelul Parc devine Hotelul The River!

Dragalina 25/27 Lucrările evoluează și s-a semnat contractul cu lanțul Marriott. Astfel începe construirea primului hotel al lanţului Marriott din afara Bucureştiului, în Arad!

Hotelul va avea o parcare subterană cu 400 de locuri pe două niveluri. Este disponibilă nu doar celor cazați ci și pentru șoferii care doresc să parcheze într-o zonă ultra-centrală, un parc cochet. Cele 58 de camere premium și 6 apartamente spațioase, urmează să fie inaugurate în primul trimestru al anului 2024.

Chiar dacă a fost o vară mai călduroasă decât de obicei, lucrările la fostul Hotel Parc nu au încetinit ci au evoluat conform planului. Rapiditatea, eficiența și precizia activităților au fost în grafic. În rândurile următoare vă vom prezenta elementele cheie ale evoluției proiectului care modernizează centrul orașului Arad.

Fundația hotelului

Între lunile iunie și septembrie, inclusiv, meseriașii au consolidat fundația hotelului. Întâi au depistat degradările, au stabilit cauza ce le-au provocat, iar apoi au ales cele mai bune soluții tehnice, astfel încât să fie suprimate cauzele ce au dus la degradare. Consolidarea s-a realizat ținând cont de toate condițiile care se cer a fi satisfăcute pentru un proiect serios.

Hotelul Parc Mic

Desigur, proiectul nu include doar nu doar aspectele arhitecturale, ci, și cele de rezistență, de instalații și de amplasament. În acest timp, s-a lucrat la structura Hotelului Parc Mic. După ce etajele 2, 3, și 4 au fost eliberate, a început procesul de dărâmare a etajului 3 și demolarea cortului de legătură.

Calitatea, durabilitatea și siguranță caracterizează toate operațiunile care au loc la proiectul Dragalina 25/27. Echipa de ingineri, constructori și arhitecți, urmează viziunea inițială ca la carte, și prin produse de calitate și metode atent selecționate și testate, întăresc zidurile Hotelului Parc Mic pentru un rezultat de durată.

VIDEO UPDATE https://youtu.be/Mi6KJ-kMt_U

Contactează un agent

Dacă dorești să afli mai multe despre proiectul Dragalina 25/27, viitorul Hotel River și dorești informații despre cum poți închiria un spațiu, contactează un agent Property Lab, acum, la numărul de telefon +4 0374 484 484 sau pe e-mail: suport@propertylab.ro.