Am revenit cu un nou update despre proiectul demarat la vechiul hotel Parc. Vă putem spune cu bucurie că lucrările evoluează la proiectul Dragalina 25.

Indiferent de temperaturile exterioare, zi de zi, există progres. Cel mai mult se lucrează la chestiuni care încă nu oferă o vizibilitate exterioară foarte mare.

Până acum știți că s-a lucrat de zor la structura de rezistență a viitorului hotel și s-a continuat cu eliberarea materiarelor din interiorul clădirii centrale. Acum este momentul pentru a vă preciza alte etape în plus, deja finalizate.

S-a demolat fațada hotelului Parc mic

Dacă până acum lucrarea cea mai importantă care s-a executat la această clădire a fost ”subterană”, acum s-a trecut la ceva mai impunător. Vechea fațadă a clădiri a fost demolată. O lucrare care a necesitat atenție sporită. Acest pas va deschide drumul spre realizarea noului look ce va fi integrat în întregul proiect Dragalina 25.

S-a făcut curățenie generală pe toate etajele clădirii principale 

În timpul care s-a scurs până acum au avut loc demolarea și eliberarea materialelor din clădire. Iată că a venit și momentul de curățenie și pregătire pentru viitoarele lucrări de compartimentare.

S-au curățat toate materialele rămase și s-au eliberat etajele de tot ce nu era necesar. Încet, încet se intră în etapele de creare a viitoarelor spații de birouri.

Așadar lucrările evoluează la proiectul Dragalina 25. Continuați să urmăriți articolele noastre pentru a fi la curent cu fiecare etapă de desfășurare.

Poți discuta deja cu un agent despre viitoarele spații de birouri

Dacă ești curios despre ce va însemna viitoarea clădire de birouri și vrei informații chiar și despre cum poți închiria un spațiu contactează un agent acum la numărul de telefon +4 0374 484 484 sau la e-mail: suport@propertylab.ro.