Așa cum v-am promis deja în raportul precedent, pentru transparență totală, vă prezentăm raportul de activitate al PropertyLab în săptămâna 4-8 aprilie 2022. 

 

TEREN INTRAVILAN ARADUL NOU

Îți propunem un teren intravilan în cartierul Aradul nou, în imediata apropiere a străzii Arh. Milan Tabacovici. Proprietatea de 1500 mp, are un front stradal de 25 m și dispune de toate utilitățile.

Descoperă mai multe detalii AICI!

 

APARTAMENT CU 2 CAMERE, STRADA MIRON COSTIN

Îți propunem spre achiziție un apartament amenajat plăcut, renovat anul trecut, situat pe strada Miron Costin. Apartamentul este decomandat, dispune de 70 mp și este compus din: dormitor, sufragerie, bucătărie, hol, baie cu cabină de duș, balcon închis și debara.

Locuința dispune de centrală proprie, iar acoperișul blocului a fost renovat de curând (este în perioada de garanție).

Descoperă mai multe detalii AICI!

 

DUPLEX DUMBRĂVIȚA, ZONA UM FERVENȚIA 2

Îți oferim pentru vânzare duplex pe un nivel, situat în Dumbrăvița zona Ferventia 2/Unitatea Militară. Duplexul cu o suprafață utilă de 85mp și teren de 300 mp, este compus din living, bucătărie open space cu posibilitate de a se închide, două dormitoare, două băi, cameră tehnică/cămara și terasă acoperită.

Descoperă mai multe detalii AICI!

 

APARTAMENT 3 CAMERE CARTIER REZIDENTIAL ARED UTA

Îți oferim spre închiriere un apartament cu 3 camere in cartierul ARED UTA.

Apartamentul se închiriază la cheie, mașină de spălat rufe, cuptor + plită cu inducție, combină frigorifică, congelator, aer condiționat și centrală termică. Este compus din: baie, bucătarie open space, 2 dormitoare și spațiu de depozitare. Apartamentul este situat la etajul 1 din 7.

Descoperă mai multe detalii AICI!

 

APARTAMENT DE ÎNCHIRIAT 3 CAMERE URBANA

Îți oferim spre închiriere acest apartament modern, situat pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Apartamentul cu suprafața de 75 mp utili este compus din: bucătărie open space cu loc de luat masa, living generos și luminos, două dormitoare, baie aerisită și luminoasă, hol spațios prevăzut cu multe spații de depozitare și un balcon deschis și intim.

Descoperă mai multe detalii AICI!

 

APARTAMENT CU DOUĂ CAMERE, PODGORIA

Îți propunem spre închiriere un apartament central cu două camere, în zona Podgoria.

Apartamentul are o suprafață utilă de 64mp și este compartimentat astfel: sufragerie, bucătărie, hol, dormitor și baie.

Descoperă mai multe detalii AICI!

 

Acesta este raportul de activitate al PropertyLab în săptămâna 4- 8 aprilie. 

Trendurile pentru proprietățile din piața imobiliară arată o creștere pentru oferta de chirii. 

Se poate observa că din proprietățile contractate există o ofertă foarte bună pentru apartamente dotate și utilate, în zone excelente, la un preț de închiriere foarte bun.

Indiferent de tipul proprietății pe care o cauți și de bugetul tău, ne poți contacta și vom încercă să găsim cea mai bună soluție. Ne poți găsi la numărul de telefon +4 0374 484 484 sau e-mail suport@propertylab.ro