Terenul din Bujac a fost o proprietate atractivă de la bun început, dar acum, cu o reducere semnificativă de preț, devine o oportunitate imobiliară unică pentru investitori și dezvoltatori.

Terenul este de 50 ha și este compact, ceea ce îl face ideal pentru proiecte mari și complexe.

Cu un preț inițial de 8.500.000 de euro, acest teren a fost unul dintre cele mai scumpe din zonă. Cu toate acestea, acum este listat la doar 4.900.000 de euro, ceea ce reprezintă o reducere semnificativă de preț de peste 40%. Această reducere face ca terenul să fie mult mai accesibil pentru cei care caută să investească într-o proprietate în zonă.

Zona Bujac este o zonă în creștere, cu o populație în creștere și cu o cerere tot mai mare pentru locuințe și proiecte de energie regenerabilă. Proprietatea este situată într-o locație strategică, cu acces facil la mijloacele de transport în comun și auto și cu străzi asfaltate și iluminat stradal.

Terenul se pretează pentru mai multe tipuri de proiecte, inclusiv construcții de parcuri fotovoltaice, având o stație de înaltă tensiune la doar 700 de metri distanță. Această proprietate poate fi, de asemenea, utilizată pentru dezvoltarea unui ansamblu rezidențial, întrucât 2 ha din cele 50 ha sunt clasificate ca terenuri intravilane, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate pentru construcția de clădiri și unități locative. Acest lucru face ca terenul să fie ideal pentru dezvoltatori imobiliari care caută să construiască locuințe moderne și confortabile într-o zonă liniștită și plină de natură.

Este important de menționat că terenul este cadastrat și că utilitățile, precum curentul, sunt disponibile în zonă. Terenul include 48 ha de teren extravilan, care poate fi utilizat pentru agricultură sau alte proiecte similare.

Cu o reducere semnificativă de preț și o locație ideală, acest teren este perfect pentru dezvoltatori imobiliari, investitori sau companii care

caută să investească în proiecte de energie regenerabilă.

De asemenea, este important să se țină cont de faptul că piața imobiliară este în continuă schimbare, iar oportunitățile de investiții pot apărea în orice moment. Cu un teren compact și bine situat, proprietatea din Bujac reprezintă o opțiune viabilă pentru oricine caută să facă o investiție profitabilă în viitorul lor imobiliar.

Dacă sunteți interesat de achiziționarea acestui teren impresionant din Bujac, vizitați site-ul nostru PropertyLab și verificați detaliile complete ale proprietății AICI. Pe site-ul nostru, veți găsi mai multe informații despre proprietate, precum și fotografii și planuri detaliate ale terenului. De asemenea, veți putea contacta agenții noștri imobiliari experți pentru a afla mai multe despre proprietate sau pentru a programa o vizită.

Această proprietate unică este una dintre cele mai bune oportunități de investiții disponibile în prezent pe piața imobiliară. Nu ratați șansa de a deveni proprietarul acestui teren impresionant și de a transforma viziunea dumneavoastră în realitate. Accesați site-ul nostru astăzi pentru mai multe detalii și să obțineți toate informațiile necesare pentru a lua o decizie informata în achiziția acestei proprietăți.Oportunitate imobiliară unică AICI.