Oresa Industra este un partener de încredere, cu o vastă experiență și un trecut de succes, care se poate adapta nevoilor dumneavoastră. Aceasta a devenit recent și partenerul PropertyLab.

“Suntem bucuroși de acest parteneriat deoarece încercăm mereu să ne implicăm în proiectele care ajută la dezvoltarea orașului. “- Andrei Laluciu, Fondator PropertyLab

Oresa Industries, un dezvoltator suedez specializat în logistică și imobiliare industriale, anunță începerea transformării fostului centru comercial Armonia din Arad într-un parc industrial de producție și logistică, numit Oresa Industra Arad. Proiectul are scopul de a oferi afacerilor acces facil la soluții premium de producție industrială ușoară, distribuție și logistică prin închirierea de spații industriale adaptate nevoilor specifice.

Noul parc logistic se va afla într-o zonă convenabilă, la doar 2 minute de autostrada A1 și la 7 minute de centrul orașului Arad. Locația este bine poziționată, fiind la 0,1 km de E68 – autostrada care face legătura dintre Oradea și Cluj – 0,3 km de zona Industrială Arad Vest și 0,2 km de Centura Aradului, având o vizibilitate ridicată pe autostradă.

Dotările parcului vor include spații de depozitare, birouri și mezanin, împărțite în unități confortabile, adaptabile nevoilor chiriașului. Proiectul se va dezvolta pe o suprafață de 110.000 mp și o suprafață închiriabilă brută de 25.845 mp, iar suprafața minimă închiriabilă antreprenorilor va fi de 1.084 m2. Oresa Industra Arad dispune de numeroase docuri de încărcare și uși de tip drive-in, o capacitate de încărcare a podelei de 5T/mp2, un sector de birouri moderne care include și zone sociale. Întreaga clădire este eficientă din punct de vedere energetic, având energie electrică de calitate industrială.

Și acest lucru nu este tot. Oresa Industra Arad este un proiect care se concentrează pe efic

iența energetică, astfel încât să poată oferi chiriașilor costuri mai mici și să contribuie la protejarea mediului. Clădirea este proiectată pentru a reduce consumul de energie prin intermediul sistemelor de iluminare LED, încălzire pe gaz și izolare termică de înaltă calitate. De asemenea, compania, se implică în politici în favoarea mediului înconjurător prin implicarea socială în comunitățile locale pentru conștientizarea sustenabilității, strategii de reîmpădurire a zonelor în care se află halele sale, cursuri etice pentru angajați și utilizarea materialelor ecologice.

În concluzie, Oresa Industra Arad este un proiect unic care oferă oportunități de afaceri excelente pentru antreprenorii din vestul țării. Oresa Industra oferă acces la spații industriale de înaltă calitate, bine poziționate și adaptate nevoilor specifice ale fiecărui chiriaș. În plus, parcul comercial se concentrează pe sustenabilitate și eficiență energetică, oferind chiriașilor costuri mai mici și contribuind la protejarea mediului înconjurător.

 

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a accelera procesul de închiriere, nu ezitați să contactați echipa Property Lab.

PropertyLab- parte din afacerea ta!

www.propertylab.ro

suport@propertylab.ro

0374-484-484

ARAD Calea Romanilor, Nr. 17-19, etaj 2

TIMIȘOARA Strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 1, etaj 1