Pentru că suntem o agenție total transparentă am ales să prezentă un raport de activitate pentru fiecare săptămână. În acest articol aveți raportul de activitate PropertyLab în săptămâna 28 martie- 1 aprilie. Vom arăta ce proprietăți avem la dispoziție în portofoliu cât și succesele pe care le-am raportat. 

Pentru ca tu să îți poți face o idee mai bună acest raport te va ajuta mereu pentru a putea avea o viziune asupra trendurilor din piață. 

 

APARTAMENT CU 1 CAMERĂ ȘI NIȘĂ DE DORMIT ARED UTA

Cauți o locuință mobilată și utilată, pentru a te muta imediat sau pentru o investiție?

Avem la dispoziție pentru vânzare acest apartament, situat în complexul rezidențial ARED UTA. Este format din: hol, bucătărie open-space cu loc de luat masa, living, nișă de dormit și baie. Dispune și de un garaj, care poate fi achiziționat separat.

Descoperă mai multe detalii AICI!

CASĂ NOUĂ ÎN ZIMANDUL NOU – CARTIER REZIDENȚIAL

Îți propunem spre vânzare o proprietate construcție nouă, în cartierul rezidențial din Zimandul Nou. Casa la sol are ca dimensiune 110 mp utili, este construită pe un teren de 300 mp cu un front stradal de 15 m.

Descoperă mai multe detalii AICI!

CASĂ LA ROȘU ÎN CARTIERUL BUJAC

Îți propunem spre achiziție o casă, construcție nouă, situată în cartierul Bujac.

Casa este compartimentată astfel:

la parter: living, hol, bucătărie, baie, cameră tehnică, cămară alimente, birou, terasă. La etaj: hol, 2 dormitoare, cameră de zi, baie și balcon. Utilități existente!

Descoperă mai multe detalii AICI!

SPAȚIU COMERCIAL IN ZONA UTA

Îți propunem spre inchiriere spatiu comercial, foarte bine pozitionat si luminos (lumina naturala prin suprafata vitrata)

Zona intens circulata, avand acces facil la strada principala. Compus din: hol, 1 camera open space, posibilitate de compartimentare, baie, suprafata de 48 mp utili, 2 locuri de parcare.

Descoperă mai multe detalii AICI!

 

APARTAMENT TIP LOFT, PE STRADA CLOȘCA

Îți prezentăm spre achiziție un apartament unic la mansarda unei clădiri din centrul Aradului, situat pe strada Cloșca, zona ultracentrală.

Proprietatea este open-space, compusă din: hol intrare, bucătărie cu loc de luat masa, living, baie și nișă de dormit.

Descoperă mai multe detalii AICI!

A fost o săptămână productivă și pentru vânzări, iată proprietățile vândute

Dintre vânzările efectuate în săptămâna trecută menționăm:

Apartamente:

  • două apartamente în zona Podgoria
  • un apartament în zona Vlaicu
  • un apartament în zona Alfa

Terenuri:

  • un teren la Zădăreni

Așadar, acesta este raportul de activitate al PropertyLab în săptămâna 28 martie- 1 aprilie din care am selectat proprietățile principale.

Putem observa că trendul este în continuare dat cel mai mult de prețul proprietății. 

Se caută atât apartamente în oraș dar și case în afara orașului atunci când bugetul permite acest lucru. 

Indiferent de tipul proprietății pe care o cauți și de bugetul tău, ne poți contacta și vom încercă să găsim cea mai bună soluție. Ne poți găsi la numărul de telefon +4 0374 484 484 sau e-mail suport@propertylab.ro.