PropertyLab a apărut din dorința de a face lucrurile altfel, de a arata că interesul clienților noștri primează și de a schimba percepția asupra pieței imobiliare. Totdeauna am considerat că arădenii merită mai mult pe partea de servicii imobiliare și credem că în cei peste trei ani de activitate am reușit pe deplin să ne atingem scopul, oferind servicii de calitate si orientând-ne către clienți.

Această dorința de a oferi cele mai bune servicii, cele mai competente analize, de a arăta respect și încredere clienților noștri ne-a motivat să abordăm lucrurile diferit. De aceea venim înspre clienții noștri cu un serviciu nou: vor avea la dispoziție, cu titlu gratuit, un autovehicul Dacia Dokker care să îi ajute la mutare.

Nu ne referim aici la mobilier de dimensiuni mari, dar cu această mașină pot fi mutate toate obiectele de dimensiuni medii și mici dintr-o casă. Indiferent câte drumuri are de făcut și indiferent de unde se mută clientul. Ca să lămurim și mai mult lucrurile, mașina Dacia Dokker are rovigneta plătită și clienții o pot folosi pentru mutare chiar dacă sunt din alt colț de țară, fie că sunt de la Sibiu, Botoșani, Iași sau Constanța, trebuind doar sa o alimenteze cu combustibil.

Putem spune că este pentru prima dată când o agenție imobiliară oferă astfel de servicii. Considerăm că arădenii merită mai mult și de aceea oferim o serie de extra beneficii prin care să ne arătăm grija față de ei și să le venim în ajutor în tot procesul de achiziție a unei proprietăți de la început pană inclusiv la mutarea în noua locuință.

Pasiunea noastră și viziunea comună fac ca serviciile Propertylab să se bazeze pe valori concrete: pe corectitudine și profesionalism, și pe seriozitate și respect față de client, pentru care ne dorim în primul rând să fim un partener de încredere, un consilier avizat, un prieten și să îi fim alături chiar și după tranzacționarea proprietății.