Anul 2022 se încheie cu o noutate importantă pentru noi și pentru clienții noștri! Suntem orgolioși să te anunțăm că site-ul Property Lab a trecut printr-un proces de renovare, unde personalitatea sa este acum mai bine reflectată, iar navigarea este îmbunătățită!

Noul site are un design modern, funcționalități noi și acces facil la informații esențiale pentru vânzătorii și cumpărătorii de proprietăți. 

Am ales un design modern, cu culori contrastante, user experience-ul este pus pe primul loc, iar navigarea devine intuitivă și cât mai productivă pentru vizitator.

Modalitatea dark-light

Utilizatorii Property Lab pot acum opta atât pentru dark cât și pentru light mode. Ne dorim să-ți oferim un raport optim de contrast și culoare pentru o lizibilitate cât mai bună. Prin modul întunecat (dark mode) beneficiezi de o utilizare mai relaxată, cu mai puțină presiune în zona ochilor.

Simularea ratei

Una dintre noutăți este reprezentată de posibilitatea de a efectua o simulare a ratei, pentru a înțelege din start cum să-ți planifici bugetul. Vei găsi, așadar, butoane intuitive pentru diferite calcule: valoarea avansului, a ratei, a dobânzii și intervalul contractual. Testează calculatorul de rate chiar acum!

Înregistrare utilizator

De asemenea, te poți înregistra ca utilizator și fi mereu la curent cu proprietățile dorite. Odată cu înregistrarea, vei putea să adaugi proprietăți la favorite și să le urmărești evoluția: câte persoane au vizualizat acea proprietate, de câte ori a fost adăugată la favorite, dacă prețul a scăzut sau când a fost cumpărată. Fă-ți cont acum pe Property Lab și primește direct, actualizările de interes!

Fast Cash

Pe noul site Property Lab, vei găsi integrată opțiunea de Fast Cash! Vinde-ți proprietatea, rapid și sigur, fără etape pregătitoare, fără bănci, negocieri sau comisioane. Transformă-ți imobilul în cash, fără complicații! Accesează pagina Fash Cash, iar apoi contactează un agent Fash Cash sau Property Lab și optează pentru cea mai potrivită variantă conform nevoilor tale! 

Pagina Dezvoltatorilor

În meniul website-ului vei găsi o nouă pagină, cea a “dezvoltatorilor”. În această secțiune vei putea vizualiza, cu ușurință, partenerii noștri și alege oferta care se potrivește planurilor business-ului tău! 

O altă noutate este extinderea zonelor geografice de vânzare și cumpărare. Acum, Property Lab include în oferta sa, pe lângă proprietăți din județul Arad, și imobile din alte județe.

Pagina Cariere

O altă pagină care a avut parte de un restyling este pagina “Cariere”. Cu peste 1000 de proprietăți tranzacționate și 30 de agenți, echipa noastră este într-o continuă expansiune! 

Căutăm colegi noi prin care să  transformăm piața imobiliară din România, unde nevoile clienților noștri sunt pe primul loc, iar procesul de vânzare și cumpărare devine rapid și fără probleme! 

Planuri de viitor

Property Lab este în strânsă comunicare cu echipa de web development pentru a implementa, în viitorul apropiat, un “semafor” în dreptul fiecărei proprietăți. Acesta îți va comunica dacă prețul imobilului este “verde” adică conform prețului pieței, “roșu” peste prețul pieței sau “galben” sub prețul acesteia. 

Fă-ți cont pe noul site Property Lab și rămâi conectat la universul nostru! Primește noutăți direct pe email și urmărește, cu ușurință, evoluția proprietăților de interes!