Suntem foarte încântați să anunțăm că am început o nouă colaborare cu Pastel Ceramica, companie specializată în soluții pentru amenajări interioare. Această colaborare a început în urma evenimentului caritabil „Construiește cea mai dulce casă” la care Pastel Ceramica a făcut donații impresionante.

Datorită faptului că am observat că Pastel Ceramica împărtășește aceleași principii ca și noi, credem că această colaborare va fi una benefică pentru comunitatea arădeană, dar și pentru clienții noștri. Împreună putem ajuta la dezvoltarea unei comunități mai puternice și la crearea unor spații interioare deosebite.

Pastel Ceramica este o companie care se concentrează pe calitatea produselor sale și pe îmbunătățirea vieții oamenilor prin soluții inovatoare de design interior. Acestea sunt principiile pe care le împărtășim și noi la Propertylab. În plus, ambele sunt companii locale care își doresc să contribuie la dezvoltarea economică și socială a comunității din Arad.

Prin intermediul acestei colaborări, clienții noștri vor avea acces la produse de înaltă calitate, la prețuri competitive și vor putea beneficia de consultanță de specialitate în ceea ce privește soluțiile de design interior. Astfel, fiecare client Propertylab va primi un voucher pentru produsele Pastel Ceramica. În plus, prin intermediul voucherelor pentru produsele Pastel Ceramica, clienții noștri vor putea economisi bani și vor putea să își amenajeze casele într-un mod unic și elegant.

Suntem foarte încântați să începem această colaborare cu Pastel Ceramica și suntem convinși că aceasta va fi una de succes. Împreună vom putea să ajutăm la construirea unei comunități mai puternice și la crearea unor spații interioare deosebite. Vă așteptăm cu drag la Propertylab pentru a discuta despre soluțiile de design interior și pentru a beneficia de voucherul pentru produsele Pastel Ceramica.

Vizitează site-ul Pastel Ceramica AICI