Lucruri mari se întâmplă în această perioadă în echipa Property Lab! După cum ai aflat deja din articolul anterior, de curând am lansat noul website dotat cu funcționalități noi și acces facil la informații esențiale pentru vânzătorii și cumpărătorii de proprietăți! Dar asta nu e tot!

Suntem foarte încântați să vă anunțăm că echipa noastră a inaugurat podcastul PropertyLab Talks – un podcast, unde discutăm despre piața imobiliară din România, având ca invitați profesioniști din diferite domenii, antreprenori și consultanți financiari. 

Găzduit de consultanții imobiliari Property Lab, podcastul vine cu sfaturi utile pentru cumpărătorii și vânzătorii de imobile, perspective noi de afaceri, actualități din lumea imobiliară și diferite oportunități sau strategii care vă vor ajuta să vă dezvoltați activitatea, să navigați printre ofertele imobiliare și, în cele din urmă, să obțineți un avantaj competitiv. 

 

Primul episod

Primul episod a debutat pe 9 noiembrie, iar alături de Nicoleta Vermesan, consultant financiar, am discutat despre ce trebuie să știm înainte de a apela la un credit ipotecar, având în vedere că trăim într-o perioadă de incertitudine economică unde ratele românilor au crescut semnificativ. Apasă aici pentru a viziona episodul.

Al doilea episod

În al doilea episod, am povestit despre cea mai dulce serbare a anului: “Construiește cea mai dulce casă” – eveniment caritabil unde cei mici sunt invitați să-și dezlănțuie creativitatea decorând căsuțe din turtă dulce. Deliciile sunt apoi scoase la licitație, iar cu sumele strânse contribuim la realizarea celui mai mare și primitor loc de joacă de la Spitalul de Pediatrie din Arad! Vizionează clipul aici.

 

 

În următoarele episoade ne vom concentra pe știri și tendințe legate de piața imobiliară, plus informații, sfaturi, instrumente utile și ghiduri pas cu pas pentru cei care doresc să învestească în imobiliare

Rămâi la curent cu tot ceea ce se întâmplă în universul proprietăților, abonează-te și vino chiar astăzi alături de o comunitate informată care ia decizii avantajoase, în cunoștință de cauză!

Pentru sugestii de discuții în următoarele episoade, nu ezita să ne lași un comentariu pe Youtube sau scrie-ne la adresa: suport@propertylab.ro.