Cu ocazia evenimentului caritabil „Construiește cea mai dulce casă” organizat în parteneriat cu Cetatea Voluntarilor, avem oportunitatea de a face o schimbare în comunitatea noastră. Prin strângerea de donații și licitații, am reușit să adunăm o sumă considerabilă de bani, care ne permite să sprijinim o cauză caritabilă locală, amenajarea locurilor de joacă în Spitalul de Pediatrie 1 din Arad.

Dorim să le mulțumim în mod special tuturor copiilor și părinților care au donat și au oferit căsuțele licitației noastre, contribuind astfel la strângerea de fonduri.

Mii de mulțumiri companiilor arădene care au făcut donații pentru acest eveniment

Polach Logistics & Transport

Asociația Milan Tabacovici

Pastel Ceramica

Cu ajutorul dumneavoastră reușim să realizăm mai multe decât speram!

De asemenea, mulțumim părinților, invitaților și colegilor noștri care au venit să ne sprijine și au contribuit la reușita acestui eveniment. Fără sprijinul vostru, nu am fi putut face acest lucru posibil.

ÎMPREUNĂ am reușit să strângem aproximativ 10.000 de euro prin donații și licitarea căsuțelor din turtă dulce.

Am simțit o mare realizare și mândrie când am văzut cât de mulți oameni s-au adunat pentru a sprijini cauza noastră.

Banii strânși vor fi folosiți pentru a amenaja locurile de joacă din spitalul de pediatrie Arad, astfel încât copiii să poată avea o experiență mai pozitivă în timpul spitalizării lor.

Suntem recunoscători pentru sprijinul vostru și sperăm să putem organiza în viitor alte evenimente similare care să ajute comunitatea arădeană. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment de succes, care a adus atâta bucurie și speranță în comunitatea noastră. Sperăm că prin acest eveniment am reușit să facem o diferență în viața copiilor care vor beneficia de noile locuri de joacă.