PropertyLab este o agenție cu 10 ani experiență deja pe piața imobiliară din Arad. În toți acești ani, a reușit să ridice nivelul serviciilor oferite în acest domeniu. Au căutat mereu să inoveze și oportunități noi pentru arădeni. Astfel e ceva normal să anunțăm că PropertyLab a semnat o colaborare internațională cu Damac Properties. 

 

DAMAC Properties este un dezvoltator cu renume pe piața imobiliară de lux din Orientul Mijlociu

Încă din 2002, DAMAC Properties oferă proprietăți rezidențiale, comerciale și de agrement cu un stil aparte, în toată regiunea Orientului Mijlociu și nu numai.

DAMAC este un element vibrant în orașele în care sunt locate proiectele sale, având un portofoliu larg care cuprind și două domenii de dezvoltare de clasă internațională pentru golf.

Până în prezent, DAMAC a realizat 39,400 de locuințe și 28,000 sunt în curs de realizare

”DAMAC a devenit sinonim cu proiecte de referință, stabilind noi standarde pentru design, măiestrie și stiluri de viață inspirate.” – declară fondatorul DAMAC, Hussain Sajwani

DAMAC Properties s-a dezvoltat pentru a deveni unul din liderii internaționali în materie de dezvoltatori imobiliari de lux. Aceștia au proiecte și în Levant, Orientul Mijlociu și chiar Marea Britanie.  

 

Istoria DAMAC Properties merge în tandem cu dorința Emiratelor Unite Arabe. Viziunea acestora este să devină destinația principală internațională pentru comerț, ospitalitate și stil de viață. 

Proprietățile pe care PropertyLab le va intermedia în colaborare cu DAMAC Properties sunt numeroase, promovând luxul la nivel de standard.
Românii vor putea achiziționa atât proprietăți deja finalizate dar se vor afla și în primul rând pentru locuințe în proiecte aflate încă în construcție.
Proiectele se află în zone exclusiviste printre care menționăm Business Bay, o zonă de referință pentru Dubai. 

 

Așadar o nouă premieră pentru Arad în materie de oportunități de investiții imobiliare. PropertyLab a semnat o colaborare internațională cu Damac Properties. 

 

Dacă ești interesat să afli mai multe detalii despre proprietățile deja disponibile pentru achiziție, despre costuri și posibilitatea de sprijin financiar puteți apela cu încredere la consultantul imobiliar Almira Boboc la numărul de telefon  0357 789 941 sau e-mail almira.boboc@propertylab.ro