Colaborarea dintre PropertyLab și DAMAC Properties (despre care puteți citi în articolul precedent, AICI) a adus noi oportunități pentru arădeni. Astfel arădeni pot să achiziționeze mai ușor apartamente în Dubai. 

 

În acest articol vă vom prezenta ce înseamnă să colaborezi cu PropertyLab pentru achiziționarea unui apartament în Dubai. Vom descoperi ce posibilități de finanțare există și mai ales ce anume primești de banii plătiți. 

 

PropertyLab vinde apartamente în cele mai exclusive zone din Dubai

 

Apartamentele pe care PropertyLab le propune spre vânzare, în colaborare cu DAMAC Properties, se află în cele mai cunoscute și căutate zone din Dubai din care menționăm Business Bay Area și Dubai Marina.

 

Una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din Dubai, Dubai Marina se întinde pe o distanță de 3 km de-a lungul țărmului din Dubai. Poziționarea superbă prinde viață prin resorturile de 5 stele, hotelurile boutique, numeroasele restaurante, cafenele, malluri și multe altele. Avantajul rezidenților dar și al vizitatorilor este faptul că pot beneficia de un transport în public foarte bine dezvoltat.

 

Business Bay este un concept urban care își propune să ofere un nou stil de viață. Posibilitățile comerciale, rezidențiale, ospitaliere și de distracție se îmbină perfect cu spațiile verzi, lacurile și fântânile din zonă. Business Bay este în apropierea zonei Burj, cu faimosul bulevard, celebrul mall și fântâni muzicale. 

 

Cavalli Tower

Printre proprietățile pe care PropertyLab le propune arădenilor spre achiziție sunt și apartamentele din Cavalli Tower. 

 

Acesta este un turn exclusivist de 70 de etaje care se ridică la marginea zonei Marina cu vedere la celebra insulă Palm. Este o clădire unică în lume, singura care oferă mereu o vedere spre insula Palm, Burj Al Arab și zona Marina. 

 

Interioarele apartamentelor cât și a clădirii sunt realizate într-un stil impecabil în colaborare cu celebra casă de modă Cavalli. Din lobby până la interiorul apartamentelor ai parte de tavane înalte și bun gust. 

Avanti

Un alt proiect pe care PropertyLab îl promovează spre vânzare este Avanti. Având o locație excepțională, turnul de 15 etaje oferă o experiență într-un oraș vibrant. Ai parte de finisaje de calitate și facilități de ultimă generație. Astfel, aceste apartamente nu sunt doar un spațiu ideal pentru a locui ci și o investiție pentru cei care doresc să închirieze aceste spații. 

 

PropertyLab oferă spre vânzare apartamente în 50 de proiecte din Dubai

 

Agenția vă stă la dispoziție cu suport pe tot parcursul procesului. Există posibilități de achiziție pentru apartamente care se pretează pe toate posibilitățile și gusturile cumpărătorilor cu prețuri pornind de la 100.000 de euro.

Emiratele Arabe Unite oferă numeroase beneficii pentru proprietarii de apartamente

 

Totul este făcut pentru a stimula tranzacțiile și ai parte de susținere constantă. 

În Dubai proprietarii de locuințe nu plătesc impozit. 

Apartamentele promovate de PropertyLab în Dubai pot fi achiziționate printr-un plan de plată pe mai mulți ani, cu un avans de 14%. 

 

Apartamentele se pot achiziționa și prin credit bancar. Discutăm aici de 3,8% dobândă și 50% avans pentru non rezidenți. De asemenea, veniturile minime declarate trebuie să fie de minim 5000-6000 euro. 

 

De reținut pentru cei care doresc un astfel de apartament pentru a-l oferi spre închiriere ulterior, este necesară plata a 60% din costul proprietății. Abia ulterior proprietarul poate propune spre închierere locuința. 

 

Așadar, acum arădenii pot să achiziționez apartamente în Dubai prin PropertyLab. 

 

Dacă ești interesat să afli mai multe detalii despre proprietățile deja disponibile pentru achiziție, despre costuri și posibilitatea de sprijin financiar puteți apela cu încredere la consultantul imobiliar Almira Boboc la numărul de telefon  0357 789 941 sau e-mail almira.boboc@propertylab.ro.