Se vinde Arena Ionuț Popa, o bază sportivă funcțională, amplasată pe un teren de 954mp, pe strada Pompei (cartier Subcetate).

Baza sportivă dispune de două clădiri, una fiind recepția cu sală de așteptare, grupuri sanitare și terasă, iar cealaltă reprezintă zona de vestiare.

Terenul de fotbal este amenajat, având gazon sintetic cu nocturnă, îngrădit cu plasă.

Antrenorul de fotbal Ionuț Popa a înființat Arena care îi poartă numele, pe care de altfel s-au desfășurat foarte multe antrenamente ale echipelor la care era antrenor principal.

Aici putem enumera Politehnica Iasi care de câte ori avea un meci în Liga 1 în partea de Vest a țării, își desfășura antrenamentele pe Arena Ionuț Popa.

Dacia Mioveni se antrena tot aici, de asemenea Politehnica Timișoara și nu în ultimul rând, UTA Arad, când Ionuț Popa era antrenorul lor.

Arena Ionuț Popa a fost înființată în 2009, fiind primul teren de minifotbal din Arad cu gazon sintetic construit pe o fundație integrală din pietriș și nisip.

Arena Ionuț Popa a fost cea care a adus minifotbalul afiliat Federației Române de Minifotbal în Arad, aici desfășurându-se primul Campionat de Minifotbal afiliat Federației de Minifotbal din Arad.

Cine a fost Ionuț Popa

Născut la Săvârșin, în judeţul Arad, la data de 17 aprilie 1953, Ionuț Popa a fost jucător la Poli Timișoara (juniori), Unirea Sânnicolau Mare, Brăila, Vagonul Arad, Aurul Brad sau Victoria Ineu, iar ca antrenor a început la Victoria Ineu, și a pregătit echipe ca Zădăreni, Strungul Arad, UTA Arad, Motorul, Telecom, Pecica sau Indagrara.

A revenit și a promovat în Liga 1 cu UTA, apoi a trecut la FC Bihor, Jiul Petroșani, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara. Ultima echipă pe care a condus-o a fost echipa sa de suflet, UTA Arad, pe care a preluat-o în aprilie 2018 și de care s-a despărțit oficial în iunie 2019.

Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe bancă la UTA a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019. UTA s-a impus cu 2-1.

Ionuț Popa a promovat mai multe echipe în Liga 1, ca UTA (2002), FC Bihor (2003), CS Mioveni (2011) și CSMS Iași (2012).

Ultima experiență a lui Ionuț Popa în fotbalul românesc a fost la UTA, unde a ocupat funcția de director tehnic.

A lucrat la “Bătrâna Doamnă” din aprilie 2018 până în iunie 2019.

Ultimul meci oficial la care a participat Ionuț Popa a fost chiar împotriva formației ACS Poli Timișoara, cu care a ajuns până în finala Cupei Ligii. UTA s-a impus cu 2-1, pe 9 martie 2019. De atunci, Ionuț Popa nu a mai fost prezent la niciun joc oficial.

Nimeni nu poate defini cu adevărat emoția pe care ți-o poate aduce fotbalul. Poate există o explicație chimică despre adrenalina și endorfinele eliberate atunci când vezi o pasă, un atac sau un gol care schimbă total jocul, dar sentimentul acelui moment nu are o definiție științifică.

Pentru că fotbalul înseamnă pasiune, intensitate și emoție în cea mai pură formă a sa, indiferent că este pe stadion, pe gazon sintetic sau în tribune și în fața ecranelor. Pentru că fotbalul este despre sentiment și conexiune umană. Pentru că în fotbalul adevărat se pune suflet.

Dacă împărtășiți aceeași pasiune pentru fotbal sau doriți să începeți o afacere în domeniul sportiv, această locație vă stă la dispoziție.

Agenția imobiliară Property Lab vă ajută cu toate informațiile necesare în vederea procesului de achiziție.

Contact Alexandra Tighean – Consultant imobiliarTelefon: 0741 139 063 E-mail: alexandra.tighean@propertylab.ro