Oresa Industra, un dezvoltator specializat suedez, asset manager de logistică și un real estate industrial într-o continuă expansiune în întreaga Românie, vine în ajutorul antreprenorilor din vestul țării, prin proiectul de colaborare cu compania Property Lab.

Scopul colaborării dintre Oresa Industra și Property Lab este acela de a oferi business-urilor acces facil la multitudinea de soluții premium, de la producția industrială ușoară până la distribuția și logistică de proporții, prin închirierea de spații comerciale, croite pe nevoi specifice.

Oresa Industra Arad

La Arad, Oresa Industra va dispune de un spațiu logistic și de producție, cu specificații actualizate și foarte bine poziționat într-o zonă convenabilă la doar 2 minute de autostrada A1, adică de tronsonul care leagă România de Europa de Vest.

De asemenea, locația se află la doar 7 minute de centrul orașului Arad, la 0,1 km de E68 – autostrada care face legătura dintre Oradea și Cluj – 0,3 km de zona Industrială Arad Vest și 0,2 km de Centura Aradului – parcul comercial având o vizibilitate ridicate pe autostradă.

Sustenabilitate

La capitolul sustenabilitate, Oresa Industra Arad este un proiect care îmbrățișează politici în favoarea mediului înconjurător.

Parcul comercial se implică prin următoarele acțiuni: iluminarea LED a spațiilor sale și implicarea pe plan social în comunitățile locale pentru a ridica nivelul de conștientizare în ce privește sustenabilitatea.

În plus, Oresa Industra furnizează constant strategii de reîmpădurire a zonelor în care sunt poziționate halele sale, oferă cursuri etice angajaților și întrebuințează pe cât posibil materiale ecologice benefice mediului înconjurător.

Specificații

Clădirea este compusă din 5 unități, fiecare fiind dotată cu spații de depozitare, spații pentru birouri și activități sociale. Dotările parcului cuprind spații de depozitare, birouri și mezanin, împărțite în unități confortabile, pe care chiriașul le poate combina și adapta conform nevoilor sale.

Întregul proiect se dezvoltă pe o suprafață de 110.000 mp și o suprafață inchiriabila brută de 43.000 mp, iar suprafața minimă inchiriabila antreprenorilor va fi de 1.500 m2.

Oresa Industra Arad dispune de numeroase docuri de încărcare și uși de tip drive-in, o capacitate de încărcare a podelei de 5T/mp2, un sector de birouri moderne care include și zone sociale.

Întreaga clădire este eficientă din punct de vedere energetic, având energie electrică de calitate industrială, lumină naturală în interiorul depozitelor și al birourilor, încălzire pe gaz și grilă interioară de 12 m x 24 m.

Contactează-ne

Intră în legătură cu consultanții Property Lab pentru a afla disponibilitatea halelor parcului comercial Oresa Industra Arad și pentru a accelera procesul de închiriere. În Oresa Industra vei găsi un partener de încredere, cu o vastă experiență și un trecut de succes. Contactează-ne aici pentru mai multe detalii.