Sărbătorile sunt pline de bucurii și amintiri frumoase din copilărie. Este un moment minunat pentru a vă bucura de activități recreative alături de cei mici și pentru a face un bine, contribuind la construirea celui mai mare loc de joacă din Spitalul de Pediatrie din Arad – singurul spital din Arad cu secție destinată sugarilor.

 

A 2-a ediție

‘Construiește cea mai dulce casă’ este concursul organizat de Property Lab care se află deja la cea de-a 2-a ediție. Echipa noastră a așteptat cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, deoarece ediția de anul trecut ne-a încărcat cu bucuria de a ne simți din nou copii alături de voi, și a fost o plăcere pentru noi să aducem împreună atâția oameni frumoși! 

Ce poate fi mai plăcut pentru cei mici decât decorarea unei case de turtă dulce? Decorarea unei case de turtă dulce stimulează creativitatea copilului, dezvoltă abilitățile motorii, întărind mușchii din mâini și din degete. De asemenea, oferă celor mici ocazia să strângă amintiri plăcute, iar părinților, un timp extrem de distractiv în familie!

De asemenea, dragi părinți, prin licitația căsuțelor, veți avea oportunitatea de a pune un zâmbet pe chipul a miilor de copii din comunitatea arădeană, care anual calcă pragul Spitalului de Pediatrie. Împreună construim cel mai mare loc de joacă din Arad!

 

Detalii concurs

În cadrul acestui concurs, copiii primesc căsuțe din turtă dulce gata asamblate, iar timp de 45 de minute, își pot exersa creativitatea, decorandu-le după bunul plac! Property Lab vine, așadar cu materia primă, iar voi veniți cu voie bună și creativitate! 

Cele mai creative căsuțe vor fi scoase apoi la licitație, iar cu sumele strânse vom contribui la construirea celor două locuri de joacă din Spitalul de Pediatrie din Arad – singurul spital din județ cu secție destinată sugarilor. 

Cetatea Voluntarilor

În acest an, vom colabora cu Cetatea Voluntarilor, ONG-ul înființat în 2014 care a demarat reabilitarea Secției de Boli Infecțioase Copii Arad, și care în prezent lucrează la reabilitarea secției Pediatrie 2 a Spitalului Județean din Arad, scopul acestora fiind să realizeze cât mai multe proiecte caritabile în anii care urmează.

12 și 13 decembrie

‘Construiește cea mai dulce casă’ va avea loc pe 12 decembrie în Vechiul Cazino Arad. Înscrieți copilul de pe acum la concurs, și vino împreună cu el în calitate de decorator sau licitator. 

De asemenea, nu uita că pe 13 decembrie vom organiza un concurs de popularitate pe Facebook. Căsuța din turtă dulce care obține cele mai multe like-uri și comentarii va primi 1000 de lei, sumă pe care câștigătorul o poate păstra sau dona pentru cauza evenimentului.

Dăruiți copiilor ocazia de a experimenta bucuria Crăciunului la evenimentul nostru de decorare a căsuțelor de turtă dulce, și contribuiți astfel la realizarea celui mai mare loc de joacă din Spitalul de Pediatrie Arad. Vă așteptăm cu drag și vă urăm de pe acum: sărbători fericite în familie! 

 

Pentru înscrieri accesați linkul casute.propertylab.ro