Dacă te-ai hotărât că a sosit timpul să deții propriul apartament sau te-ai săturat să locuiești cu părinții ori prietenii și dorești să te muți pe cont propriu, obținerea unui credit ipotecar este cea mai bună soluție.

Fiindcă cumpărarea unei proprietăți este una dintre cele mai importante achiziții pe care le poți face, Banca Transilvania vine în aceste zile în sprijinul românilor care vor să aplice pentru un credit ipotecar și lansează evenimentul bancar “Bank to School”, campanie activă între 29 august și 7 septembrie!

Oferta Bank to School

Oferta Bank to School consistă în 5,3% (IRCC + marja 2,65pp) dobândă variabilă, indiferent dacă încasezi sau nu venitul în contul BT, și zero comision de analiză!

Avantaje

Avantajele ofertei sunt că perioada de creditare este de minim 2 luni și pana la 30 de ani, poți lua creditul împreună cu partenerul/partenera de viață, soțul/soția, copiii, frații/surorile, cumnații/cumnatele și/sau părinții tăi/părinții soției. De asemenea, dobânda este valabilă indiferent dacă încasezi sau nu venitul în contul BT, și poți refinanța creditele de la alte bănci.

Condiții de acordare

Poți aplica dacă întrunești următoarele condiții: ai venituri salariale, pensii sau alte tipuri de venituri stabile de minim 3 luni, ai un comportament bun de plată, te încadrezi din punct de vedere al scoring-ului BT, ai pregătit un avans de minimum 15% din valoarea imobilului în funcție de: destinația creditului, moneda creditului versus moneda în care se obțin veniturile și dacă sunt deținute alte imobile în proprietate.

În campania Bank to School sunt incluse și următoarele oferte:

  • Card de cumpărături STAR FORTE – 150 lei în puncte STAR
  • Card de cumpărături STAR GOLD – 150 lei în puncte STAR
  • Credit de nevoi personale: 7,65% dobândă variabilă și zero comision de analiză
  • Credit imobiliar: 5,35% dobândă variabilă și zero comision de analiză
  • Overdraft: 6,65% dobândă variabilă
  • Pachet: credit de nevoi personale și card STAR
  • Leasing pentru mașini

Grăbește-te, oferta se încheie în câteva zile! Accesează site-ul campaniei Bank to School aici pentru a afla mai multe detalii despre procesul de aplicare. În cazul în care ai nevoie de consultanță poți contacta agentul nostru financiar: Nicoleta Vermeșan- 0754 434 284 nicoleta.vermesan@propertylab.ro