POVESTEA CARTIERULUI

Fiecare cartier din Arad are povestea sa deosebita, cu impletiri intre traditie si modernitate, intre trecut si prezent. Micalaca este unul dintre cele mai vechi cartiere ale Aradului, si totodată unul dintre cele mai moderne si cele mai scumpe. Desi pe vremuri era o comuna, in prezent acesta a fost inglobat in orasul Arad si a devenit un elegant cartier de 50.000 de locuitori.

Una dintre cele mai apreciate si cautate zone in randul locuitorilor orasului Arad, Micalaca dispune de mai multe spatii comerciale, 4 gradinite, 2 scoli generale, o clinica, peste 10 farmacii si o parte din facultatile Universitatii “Aurel Vlaicu”. Desigur, caile de acces pana la proprietate sunt complet amenajate si iluminate.

Cu 4 gradinite si 2 scoli generale, se poate prea bine intelege ca Micalaca este ideala pentru familii cu copii sau pentru tinerii ce doresc sa isi intemeieze o familie. O gradinita sau o scoala aproape de casa te ajuta sa economisesti timpul petrecut in mijlocul traficului si al poluarii. In plus, tu si micutul tau va veti trezi mai odihniti dimineata fiindca veti putea dormi mai mult. Nu doar atat, dar o gradinita aproape de casa poate fi un avantaj si in cazul in care angajezi o bona sau ii rogi pe bunici sa iti ia copilul dupa program si sa il aduca acasa.

POVESTEA APARTAMENTULUI

In prezent, PropertyLAB ofera spre vanzare un apartament de 3 camere situat pe strada Simion Popa. Situat intr-un bloc de 4 etaje, la etajul 1, imobilul are o suprafata utila de 94 mp, si are centrala proprie. Incalzirea se face prin calorifere. Practic, tu decizi cand si cat vrei sa consumi. O centrala proprie te scuteste de intreruperi generale si de costuri mari.

Mentionasem mai devreme ca locuinta are o suprafata utila de 94 mp, si ca totusi dispune de 3 camere. Te poti intreba cum de spatiul este atat de ofertant. Ei bine, initial, apartamentul avea 4 camere in loc de 3, dar cu timpul vechii proprietari s-au gandit ca e mai bine sa aiba un spatiu mai mare impartit in mai putine compartimente. Rezultatul chiar este satisfactor: ai spatiu berechet pentru orice activitate recreativa.

SPAȚIU SUFICIENT PENTRU DEPOZITARE

Apartamentul beneficiaza si de un balcon ce se intinde pe toata suprafata acestuia. Desigur, amenajarea sa nu va reprezenta o provocare, avand in vedere dimensiunile generoase. Il poti folosi atat pentru depozitare, cat si pentru a crea un spatiu frumos si primitor, astfel incat sa beneficiezi de o dubla utilizare.

Luminosul imobil are 3 camere, mai exact 2 dormitoare si 1 living de larga dimensiune. Camera de zi este o binecuvantare cu mii de posibilitati de decorare,fiind totodata un loc primitor de socializare si de petrecere a timpului liber. Il poti imparti in doua: un spatiu pentru a lua cina in familie sau cu prietenii, si o zona de lounge cu canapele si fotolii unde te poti relaxa, te poti uita la televizor sau unde poti trage un pui de somn.

Noua ta casa are 2 bai, si nu una. Daca membrii familiei tale sunt minim 2, atunci vestea ca aveti 2 bai in loc de una, nu este una buna, ci este una foarte buna! Cand este ocupata o baie, o puteti folosi pe cealalata. Cand sotia sau sotul sta prea mult sa se aranjeze, mai exista inca o baie libera. Sau, o sugestie ar fi sa pastrati o baie pentru oaspeti, si una doar pentru voi.

Planuiesti sa cumperi mobila noua sau vii deja cu mobila de acasa? Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, ceea ce te scuteste de niste cheltuieli in plus si iti permite sa dai casei aspectul dorit.

PROGRAMEAZĂ O VIZIONARE

Locuinta este in prezent un open house. In functie de programul tau, suntem pregatiti sa iti oferim o vizionare. Viitoare ta locuinta este doar la un click distanta.

Contacteaza-ne acum! 0374 484 484