Fiecare spațiu din căminul tău ta merită aceeași atenție atunci când vine vorba despre amenajarea sa. Doar așa te vei putea bucura de o casă armonios aranjată. Stilul pentru care vei opta va juca un rol foarte important în demersul tău de a obține un echilibru între aspectele estetice și cele funcționale.
 Baie în stil industrial

De exemplu, dacă te gândești să decorezi/redecorezi baia din locuința ta în stil industrial trebuie să integrezi cât mai multe caracteristici ale sale în planul tău de design. Însă, nu trebuie să uiți nici de utilitatea lor. Până la urmă, stilul industrial face parte din categoria amenajărilor minimaliste. Așadar, se pretează atât băilor cu suprafețe generoase, cât și celor ceva mai mici.

Baie în stil industrial

Pentru un design industrial reușit este indicat să optezi pentru utilizarea a cât mai multor materiale brute – lemn, cărămidă, oțel, aluminiu, cupru, fier, beton etc. Dar și să alegi culori precum gri, alb, negru, maro, verde închis etc.; trebuie să eviți nuanțele pastel.

Baie în stil industrial

Prin urmare, mobilierul din baie poate fi realizat din lemn în combinație cu fier, lavoarul poate fi din inox, pereții pot fi din cărămidă „la vedereˮ, pardoseala poate fi din beton sau din gresie care imită betonul.

Baie în stil industrial

Fiind vorba de un stil de amenajare ceva mai rece, nu uita nici de sursele de iluminat, dar nici de accesorii – oglinzi, covoare, etajere pentru prosoape etc. Ai grijă să nu încarci prea mult spațiul, alege doar elemente de care ai cu adevărat nevoie.

Baie în stil industrial

În galeria foto vei regăsi câteva imagini „industrialeˮ. Sperăm să îți fie de ajutor în realizarea celor mai reușite proiecte de design interior.

Sursă foto: www.Pinterest.com