Ți-am tot vorbit de importanța zonei, de locuințe situate central sau la periferie. În acest articol, îți vom prezenta câteva motive care să te ajute să înțelegi de ce să cumperi un apartament lângă un parc. 

 

1. Poți avea o panoramă deosebită

În sfârșit un motiv pentru care să achiziționezi un apartament la un etaj superior. Multă lume fuge de ultimul etaj dar în acest caz poate fi un plus. În Arad, de exemplu, pe lângă o imagine plăcută cu iarbă verde și copaci stufoși, ai și râul Mureș. Dacă apartamentul este situat pe partea potrivită și la etajul cel mai bun, poți beneficia de o panoramă deosebită și liniștitoare.

 

2. Zonă de joacă pentru copii

Dacă deja ai o familie și copii mici sau te gândești să-ți intemeiezi o familie în viitorul apropiat, iată încă un avantaj pentru a cumpăra un apartament lângă un parc. În Arad, există mai multe zone în care sunt locuri de joacă special amenajate pentru copii. Poți să fii la câțiva pași de acestea și oricând să oferi momente de bucurie pentru cei mici. 

Chiar și fără aceste locuri de joacă, simplul fapt că ieși la aer curat prin natură este un beneficiu. 

 

3. Zonă de promenadă

 

Chiar dacă nu ai copii sau nu te gândești prea curând la asta, ai o zonă superbă de promenadă. Te poți plimba chiar pe lângă Mureș. Te poți plimba în zona strict pietonală de pe mal. Te poți relaxa în natura pe una din numeroasele bănci prezente în parcurile din Arad.

Dacă ești un pasionat al plimbărilor cu bicicleta sau rolele ai pistă de biciclete chiar prin parc. Astfel poți să faci mișcare la aer curat. 

Aceste zone de promenadă sunt foarte căutate în Arad, în special în sezonul cald. 

 

Pe lângă aceste 3 beneficii majore, te poți bucura de unele dintre cele mai sigure zone din oraș. Iluminatul stradal, numeroasele persoane prezente mai mereu și nu numai, îți oferă mereu siguranță. 

 

Iată câteva motive care să te ajute să înțelegi de ce să cumperi un apartament lângă un parc.

Financiar poți ieși cu mult în câștig, de la prețul de achiziție la ideea de investiție pe termen lung. 

 

Dacă dorești să faci alegerea cea mai bună care să se încadreze și în dorințele tale și în bugetul tău, apelează la un agent PropertyLab. Experiența noastră te poate ajuta. Având chiar și consultant financiar în echipă, te putem sprijini și cu finanțare. Avem numeroase proprietăți în portofoliu, chiar și în zona parcurilor din Arad. Nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +4 0374 484 484 sau e-mail  suport@propertylab.ro.