Am discutat până acum de ce poate fi ok să cumperi un apartament la ultimul etaj. Detalii poți găsi în articolul ”De ce să cumperi un apartament la ultimul etaj?” În acest articol vom discuta de ce să cumperi un apartament la parter.

1. Mult mai convenabil

Dacă blocul nu are lift, să achiziționezi un apartament la parter poate fi un lucru foarte convenabil. Este un lucru ideal pentru persoanele mai în vârstă sau familiile tinere. Un etaj intermediar înseamnă multe trepte de urcat zilnic. Când stai la un apartament situat la parter, nu trebuie să îți faci griji de asta. Imaginează-ți doar cât de simplu este să scoți căruciorul copilului atunci când stai la parter.

2. Siguranța nu este o problemă

Pe vremuri știm că era un mit des menționat. Cum că un apartament situat la parter nu este sigur. Adevărul este că mai toate scările de bloc au în prezent sisteme CCTV de supraveghere. Iluminatul public este unul foarte bun în Arad iar totul a devenit mult mai sigur.

Tot de siguranță ține și faptul că poți supraveghea copiii mult mai ușor. Atunci când poate nu ai parc în apropiere și copiii se joacă în fața blocului, poți să îi verifici mult mai ușor chiar de la geamul apartamentului.

3.Poți avea o grădină chiar la geam

De cele mai multe ori, blocurile au spații de grădină în jurul lor. În funcție de poziționare, poți beneficia de o grădină frumoasă chiar la geamul tău. Dacă îți place natura și iubești florile, acest aspect cu siguranță te va bucura.

4..Prețul mult mai bun

La fel ca la apartamentele situate la ultimul etaj și cele de parter tind să aibă un preț mai bun față de cele asemănătoare la alt etaj. Miturile afectează uneori piața. Poți achiziționa un apartament cochet și deosebit la un preț foarte bun. Nu lăsa miturile să te îndepărteze de o oportunitate foarte bună.

Așadar acestea au fost câteva puncte de care să ții cont atunci când te gândești de ce să cumperi un apartament la parter. Nu te lăsa speriat de mituri și zvonuri și analizează inteligent.

Dacă dorești să faci alegerea cea mai bună care să se încadreze și în dorințele tale și în bugetul tău, apelează la un agent PropertyLab. Experiența noastră te poate ajuta. Având chiar și consultant financiar în echipă, te putem sprijini și cu finanțare. Avem numeroase proprietăți în portofoliu, printre care apartamente la ultimul etaj de care poți să te bucuri. Nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +4 0374 484 484 sau e-mail suport@propertylab.ro.