Ai decis să îți vinzi apartamentul sau casa, dar proprietatea ta nu se vinde? Îți este cunoscută situația când ai o proprietate de vânzare dar nu se vinde? Nu știi care ar fi motivele de ce nu ai găsit încă un client care să vrea să o cumpere? Te întrebi de ce nu se vinde apartamentul tău?

Sunt câteva motive de ce nu poți să vinzi o proprietate. Află aici care ar fi acelea

In primul rând trebuie să acorzi atenție deosebită la pregătirea proprietății.

E nevoie să pregătești locuința din punct de vedere tehnic și estetic astfel încât potențialii clienți să fie plăcut surprinși când vor păși în curtea casei sau îți vor trece pragul. Fă ordine în apartament, aruncă tot ce crezi că este de prisos, încearcă să depersonalizezi la maxim locuința. Repară prizele, robinetele, elimină mirosurile neplăcute, asigură-te că merg toate becurile, creează o ambianță cât mai plăcută.

Crezi ca ai stabilit prețul de vânzare corect ?

Așa cum fiecare mamă își vede puiul mai negru tot așa și proprietarii au impresia că locuința lor este cea mai frumoasă și au tendința de a exagera prețul ei.

Fă a analiză din piață a proprietăților asemănătoare. Evaluează obiectiv. Ține cont de tendințele pieței și viteza de vânzare a altor proprietăți din aceeași zona sau cu aceleași caracteristici ca a ta. Întreabă prieteni sau rude dacă știu o locuință care s-a vândut deja și prețui ei.

Sau apelează la un specialist imobiliar profesionist care să te ajute să stabilești prețul real de piață

Nu ai un plan de promovare?

Probabil că ai pus anunțul pe site-uri fără relevanță, sau pe site-uri de imobiliare dar fără să îl promovezi. Ai spus prietenilor că ai un apartament sau casă de vânzare, dar cam atât.
Crezi ca e destul? Pentru a vinde o proprietate este nevoie de mult mai mult, de un plan bine gândit, de o strategie de promovare, de timp și bani investiți.

Nu ai timp, resurse și cunoștințele necesare? Apelează la un specialist în imobiliare.

Dar pozele potrivite?

Poate că ai un telefon performant și crezi că niște poze cu telefonul sunt suficiente pentru a promova proprietatea.
Nu este destul! Se știe ca reclama este sufletul comerțului dar imaginea este 90% din reclamă. Dacă ai poze întunecate, unghiuri greșite, imaginea mai mult va dăuna decât va aduce plus valoare reclamei tale.

Un specialist în imobiliare are fotografi cu experiență cu care colaborează și care vor ști cum să pună în valoare proprietatea ta.

Nu acorzi destul timp vizionărilor

Acordă o foarte mare importanță vizionărilor, este momentul în care vinzi efectiv proprietatea ta. E decisiv. Dacă întârzii, dacă amâni vizionările, dacă locuința nu este pregătită pentru vizionare ai mai mult de pierdut decât de câștigat.
Fii sigur că ești flexibil cu orarul pentru vizionări și te adaptezi posibilităților pe care le au clienții tăi. Asigura-te că apartamentul este pregătit în orice moment pentru vizionări. Tine-l curat, aerisit, asigură-te ce a bine iluminat, că nu ai mirosuri neplăcute. Nu găti excesiv în ziua în care ai vizionări.

Ești un bun negociator?

Un contract de vânzare cumpărare se negociază. Nu ești obișnuit cu negocierile, nu ești deschis să discuți pe marginea prețului?
E nevoie să negociezi astfel încât să fie o afacere win-win, atât tu ca și vânzător să fii împăcat că ai luat cel mai bun preț cât și cumpărătorul să rămână cu senzația că a cumpărat cel mai bun apartament la cel mai bun preț posibil.
Un agent imobiliar știe tot timpul cum să negocieze prețul în așa fel încât fiecare parte să fie mulțumită de tranzacția făcută.

Dacă toate aceste motive le-ai întâlnit și tu, apelează la specialiștii imobiliari PROPERTYLAB care te vor ajuta să vinzi rapid și la preț corect locuința ta.

Sună acum la 0374 484 484 sau vin-o la noi la o cafea pe adresa: Calea Romanilor, Nr. 17-19 pentru o consultație profesionistă la PROPERTYLAB.