Ai achiziționat un apartament la bloc dar dorința ta a fost mereu să ai un spațiu verde doar al tău? Nicio problemă! În acest articol îți vom da câteva sfaturi prin care să îți dai seama cum să ai un spațiu verde la bloc.

1.Balconul este zona ta de grădină

Dacă ai bucuria unui balcon acolo ai oportunitatea să creezi cea mai mare parte din spațiul tău verde din apartament. Indiferent că balconul este închis sau deschis, poți realiza o mini grădină cochetă.

Poți discuta cu diferite companii specializate și pe podea poți amplasa gazon (natural sau artificial). Umple spațiul cu diferite tipuri de plante care să reziste în ghiveci. Te poți orienta și spre arbuști pe care să-i amplasezi în colțuri unde ar fi spațiu mort.

Montează suporți pe tavan și poți atârna flori deosebite în ghiveci.

Mai ai de pus o măsuță și câte scaune dorești și ai deja un o grădină cochetă unde să te relaxezi.

2.Pervazul ferestrelor- o zonă ideală pentru flori

Cu siguranță ai un pervaz la nivelul ferestrelor. Indiferent că blocul este anvelopat sau nu, ai posibilitatea să amplasezi flori în ghiveci. Poți monta un suport special pentru a nu scăpa vreun ghiveci și de acolo, ține doar de creativitatea ta!

Vei avea mereu la ferestre o pată de culoare și chiar un miros deosebit venit de la florile alese de tine!

3.Fiecare camera poate avea un colț de verde

Doar pentru că nu faci o veritabilă junglă nu înseamnă că nu poți amplasa un strop de verdeață în fiecare cameră.  Poți pune în sufragerie diferite flori, chiar și mini copăcei. În bucătărie poți amplasa plante cățărătoare printre rafturi pentru o notă de design deosebit. Holul de la intrare poate fi realizat cochet cu diferite plante sau chiar tablouri speciale cu licheni (care nici nu necesită multă atenție).

4.Baia, o oază tropicală

Dacă îți place foarte mult natura dar ai ajuns totuși la apartament de bloc, baia este zona magică! Aici poți crea un design special și prin culorile alese și modelul de gresie și faianță.

Evident, totul pentru a veni în completarea zonei de verde pe care o vei crea! Amplasează plante, tablouri cu licheni, tot ce îți trece prin cap. Te vei simți ca la tropice de fiecare dată când faci duș sau te relaxezi în cadă.

5.Grădina blocului este și pentru tine

Dacă ai citit articolul ”De ce să cumperi un apartament la parter?” știi deja că un mare avantaj e că poți avea grădina și spațiu verde chiar la geamul tău. Nu fi dezamăgit dacă nu stai la parter, discută cu vecinii și vezi dacă ai permisiunea de a amenaja un spațiu verde unde să vă puteți bucura toți de natură.

Cu siguranță majoritatea vecinilor se vor bucura dacă vei îngriji spațiul verde din jurul blocului. La final, tu vei avea o grădină deosebită, mândria pasiunii tale!

Așadar, ți-am dat câteva idei! Acum știi cum să ai spațiu verde la bloc! Când îți dorești ceva cu adevărat totul este posibil!

Acum că ai descoperit cum să ai spațiu verde la bloc, te poți orienta liniștit și spre apartamente nu doar case. Experiența noastră te poate ajuta. Având chiar și consultant financiar în echipă, te putem sprijini și cu finanțare. Avem numeroase proprietăți în portofoliu, și apartamente și case. Nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +4 0374 484 484 sau e-mail suport@propertylab.ro.