Creativ în casă? DA! În aceasta perioadă stăm mai mult pe acasă. Este un timp al redescoperirilor, mai ales în spațiul care ne înconjoară și căruia poate nu i-am acordat destul timp. Acum este momentul să facem ceva pentru el. Să îl îmbunătățim, să îl înfrumusețăm și să îl decorăm cu ce avem la îndemână: niște sticle de plastic de apă sau suc, o comodă nefolosită, o cutie de vopsea, o greblă aruncată în fundul curții, niște mileuri vechi, etc.

Amenajare ghivece flori

Nu ai suficient loc în casă pentru ghivece, dar îți plac mult florile? Folosește-te de spațiul pe verticală și fă-ți un „zid” de plante. Pentru asta ai nevoie de sticle de apa sau suc de 2 litri și niște sfoară. Sticlele se pot tăia la jumătate și pot fi lăsate așa sau pentru mai multă creativitate va sugeram sa le vopsiti cu ceva vopsea care o mai gasiti prin casă. În fața geamului se poate forma o perdea de flori agatate care va schimba total aspectul camerei dumneavoastra. 

Ai găsit o grebla veche prin curte. Se poate folosi ca și suport de pahare în bucatarie sau pe terasa de lângă casă. O poți curăța și vopsi ca să arate mult mai bine și mai elegant. 

O comodă veche se poate transforma într-o jardinieră superbă folosind rafturile pe post de ghivece. Vopsită și curățată va arată superb lângă terasa din curte. 

Ia niște mileuri de care bunica nu vrea să se despartă și coase-le pe un tricou. Va schimba total aspectul acestuia și bunica va fi fericită.

Organizare pantofi.

Cu toții știm ce haos poate fi într-o debara de pantofi, unde niciodată nu poți găsi o pereche completă. Mereu vei da de un pantof sport și unul elegant, de o cizma și de botoșei de casa. Soluția umeraselor pentru pantofi va rezolva cu brio și cu eleganța întreaga problemă.

Creativ în casă