Află care sunt 8 lucruri pe care le fac agenții imobiliari pentru tine.  Atunci când vrei să îți cumperi o casă, te gândești doar că o alegi, vorbești cu proprietarul și gata, casa e a ta. Dar în realitate nu e așa.

Te-ai decis asupra cerințelor tale? Vrei casă? Vrei apartament? Te-ai gândit la locație? Știi care e oferta corectă pe care să o faci? Ce acte ai nevoie? Ce notar? Când începe să devină greu să răspunzi la atâtea întrebări, agentul tău imobiliar va fi alături de tine pe tot parcursul acestui proces și te va ajuta să găsești răspunsul corect la toate întrebările tale.

Alege un agent imobiliar care să facă toate astea pentru tine:

1.Te ajută să obții finanțarea necesară

Finanțarea este unul din aceste lucruri care le fac agenții imobiliari pentru tine. Agentul tău imobiliar te va ajuta să găsești cea mai bună finanțare, te va ajuta să întocmești dosarul de credit și te va sfătui pe tot parcursul creditării.

2. Va restrânge pentru tine căutarea

Consultantul tău imobiliar cunoaște piața imobiliară, cunoaște istoricul tranzacțiilor în zona respectivă, câte locuințe, tipul acestora și la ce prețuri s-au tranzacționat sau care este valoarea lor de piață. El îți va asculta cerințele și se va concentra pe proprietățile din piață care întrunesc criteriile stabilite de tine, inclusiv prețul.

3. Programează vizionările

Agentul tău imobiliar îți va prezenta proprietățile potrivite și va lua legătura cu proprietarii acestora pentru a stabili împreună o vizionare. Colaborarea cu un agent imobiliar îți oferă posibilitatea de a viziona mai multe proprietăți care corespund dorințelor tale. El are acces la o bază de date în care cu siguranță se vor regăsi mai multe imobile care se încadrează perfect în parametrii ceruți de tine.

4. Întocmește o ofertă solidă

Mai sunt și alte lucruri pe care le fac agenții imobiliari pentru tine. Agentul tău imobiliar se va asigura că oferta pe care o faci este corectă și va avea grijă să o prezinte proprietarului  în cea mai bună formă a sa.

5. Negociază prețul pentru tine

Un consultant imobiliar experimentat va cunoaște prețul real al proprietății și va negocia pentru tine în așa măsură încât să nu plătești mai mult decât valorează proprietatea. Un agent imobiliar profesionist este de regulă un negociator foarte bun și cunoaște foarte bine tehnicile de vânzare. El va aplica toate cunoștințele lui pentru a obține cea mai bună tranzacție pentru tine.

6.Ține legătura cu proprietarul

Dintre alte lucruri care le fac agenții imobiliari pentru tine este legătura cu proprietarul. Pe tot parcursul procesului de cumpărare agentul tău imobiliar va ține legătura cu proprietarul și se va asigura că toate procedurile decurg conform planului.

7. Încheie tranzacția

Consultantul tău imobiliar va fi alături de tine până la încheierea tranzacției și definitivarea cumpărării. Va organiza și va programa întâlnirea la notar pentru a încheia toate actele necesare vânzării – cumpărării viitoarei tale case.

8.Oferă suport după încheierea tranzacției

Chiar și după ce ai încheiat tranzacția, agentul tău imobiliar va fi pregătit să îți ofere sfaturi și ajutor în tot ceea ce privește locuința nou achiziționată: reparații, amenajări interioare, mobilă sau obiecte de decor. El cunoaște piața și poate să te îndrume către specialiștii în domeniu.

Dacă vrei să afli mai multe lucruri care le fac agenții imobiliari pentru tine, dă-ne un telefon și putem povesti mai multe.